Mám dotaz. Vybavení batoh (za 2 valouny získá hráč život), mohu ho použít kdykoliv nebo jen ve svém tahu???????????????????????????????????????????????????????????????????????
díky za odpověď
Zlatá horečka
Re: Zlatá horečka
Batoh zle vyuzit teoreticky kdykoliv. Ale najcastejsie vo svojom tahu a pri strate posledneho zivota.
Re: Zlatá horečka
Ahoj potřebuji se zeptat jen informativně : ve hře 4 hráčů (Šerif,2x bandita,odpadlík) při vyřezení dvou banditů se automaticky oba dva stávají stínoví banditi??? dikes
Re: Zlatá horečka
ne! to se vztahuje jen na odpadlíka-pokud je vyřazen jako první, je stínový pomocník šerifa, pokud je to remíza(šerif vs 1 bandita), je stínový bandita a musí zabít šerifa.
Re: Zlatá horečka
IZRAEL, odkiaľ vieš, že tieňový odpadlík je len vtedy, keď je v hre eliminovaný ako prvý. V pravidlách to napísané predsa nemáše, aspoň som si to nevšimol.
Ja variantu tieňových pištoľníkov rozumiem takto: V hre napr. 5 hráčov (Šerif, pomocník, 2x bandita, odpadlík) je ako 1. eliminovaný napr. bandita. Odhalí svoju postavu a keď je na ťahu, vráti sa ako tieňovy bandita. Ked bude 2. elim. hráč napr. odpadlík, tak pomer odhalených funkcii je 1 šerif a 1 bandita a 1 odpadlík (odpadlík sa do pomeru nepočíta, lebo nie je ani + ani -). Odpadlík sa teda prída na stranu banditov a v nasledujúcom kole bude hrať ako tieňoví bandita. Ak neskôr vypadne ako 3. hráč pomocník, pomer elimin. hráčov sa zmení na 2 ku 1 v prospech zákona a odpadlík si na začiatku svojho ťahu otočí postavu na tieňový pomocník preto, lebo je na strane slabšieho tímu (slab. tím, kt. má viac odhalených rolí). NO a eliminovaný pomocník bude hrať ako tieňový pomocník.
Tak tomu rozumiem ja
Ja variantu tieňových pištoľníkov rozumiem takto: V hre napr. 5 hráčov (Šerif, pomocník, 2x bandita, odpadlík) je ako 1. eliminovaný napr. bandita. Odhalí svoju postavu a keď je na ťahu, vráti sa ako tieňovy bandita. Ked bude 2. elim. hráč napr. odpadlík, tak pomer odhalených funkcii je 1 šerif a 1 bandita a 1 odpadlík (odpadlík sa do pomeru nepočíta, lebo nie je ani + ani -). Odpadlík sa teda prída na stranu banditov a v nasledujúcom kole bude hrať ako tieňoví bandita. Ak neskôr vypadne ako 3. hráč pomocník, pomer elimin. hráčov sa zmení na 2 ku 1 v prospech zákona a odpadlík si na začiatku svojho ťahu otočí postavu na tieňový pomocník preto, lebo je na strane slabšieho tímu (slab. tím, kt. má viac odhalených rolí). NO a eliminovaný pomocník bude hrať ako tieňový pomocník.
Tak tomu rozumiem ja
Re: Zlatá horečka
Nie je mi celkom jasné, ako donútiť iného hráča aby odhodil kartu vybavenia Chápem, že musím zaplatiť o 1 nuget viac, ako je cena vybavenia. Ale nieje mi jasné či tie nugety mám zaplatiť protihráčovi alebo do odhadzovacieho balička a či si potom tú kartu nechávam alebo ju dávam na spodok balíčka vybavenia ?
Diky
Diky
Re: Zlatá horečka
Pri odhodeni karty vybaveni sa plati o 1 nuget viac nez je jeho cena. Nugety odovzdavas do kopy (do banku), nie hracovi, ktoremu si kartu vybavenia odhodil.