Modré karty zbraní
Modré karty zbraní
Je možný zahrát paniku sám na sebe a vzít si ze stolo svoji kartu- např. Vulcanic do ruky, vyložit místo ní třeba vynčestrovku? V pravidlech se to snad nevylučuje.
- srab
- Site Sherif
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modré karty zbraní
[quote:2671932f20="Elon"]Je možný zahrát paniku sám na sebe a vzít si ze stolo svoji kartu- např. Vulcanic do ruky, vyložit místo ní třeba vynčestrovku? V pravidlech se to snad nevylučuje.[/quote:2671932f20]
No je to thread pod timhle , kde najdes odpovedhttp://www.bang.cz/phpbb2/viewtopic.php?t=352
No je to thread pod timhle , kde najdes odpovedhttp://www.bang.cz/phpbb2/viewtopic.php?t=352
Nechápu jednu větu v pravidlech, a to: * před nikým nemohou v jednu chvíli ležet dvě modré karty stejného jména.
Co to jako znamena? Mam dve varianty:
1. Nikdy nemohu mit vylozene dve modre karty, vzdy si musim vybrat kterou odhodim a kterou si necham (v tom pripade by byl problem, ze by nemohly byt vylozeny soucasne vezeni a dynamit).
nebo 2. Stejna jmena znamenaji, ze bych nemohla mit napriklad vylozene dve stejne karty (pr. schofield), ale jinak pocet vylozenych modrych karet neni omezen? Takze bych mohla mit soucasne vylozene schofield, remington, winchester? Vzdyt je to vsechno stejne, to by nedavalo smysl.
Treti moznost me nenapada a doufam, ze mi s tim nekdo poradi.
Co to jako znamena? Mam dve varianty:
1. Nikdy nemohu mit vylozene dve modre karty, vzdy si musim vybrat kterou odhodim a kterou si necham (v tom pripade by byl problem, ze by nemohly byt vylozeny soucasne vezeni a dynamit).
nebo 2. Stejna jmena znamenaji, ze bych nemohla mit napriklad vylozene dve stejne karty (pr. schofield), ale jinak pocet vylozenych modrych karet neni omezen? Takze bych mohla mit soucasne vylozene schofield, remington, winchester? Vzdyt je to vsechno stejne, to by nedavalo smysl.
Treti moznost me nenapada a doufam, ze mi s tim nekdo poradi.
- srab
- Site Sherif
- Kontaktovat uživatele:
2 nency
2 je skoro správně, ale nemůžeš mít vyložené dvě zbraně, pouze jednu. Ale můžeš mít vyložené dohromady třeba: barel, mustang, apolosa, remington, vezeni a dynamit. Nebo jinou kombinaci samozřejmě.
výměna zbraní
[quote:4e17a78fb8="Elon"]Když chci změnit zbraň, tak tu co mám na stole musím zahoďit a dát novou. Teoreticky bych si ji mohl vzít Panikou a pak si viložit jinou zbraň aniž bych musel tu před tím odhodit, protože by tam už žádná nebyla, jde to?[/quote:4e17a78fb8]
Jak se tedy správně používají (vyměňují) zbraně?
Příklad: Mám od základu Colt45, mohl bych střílet na vzdálenost 1. Jsem na tahu, tedy si líznu dvě karty (1.fáze), z toho třeba jedna z nich je Volcanic. Chci Bangovat hráče sousedícího (vzdálenost 1). Vyložím Volcanic před sebe (2. fáze) a mohu hrát lib. počet bangů do souseda na vzdálenost 1. To je mi je asi jasné.
Co když ale mám vyložen před sebou ten Volcanic, a chci jej vyměnit za jinou zbraň? Správně dokončím 2.fázi tahu, hraji karty které mohu, pak hraji 3. fázi tahu, tzn. odhodím do odhazovacího balíčku karty co mám v ruce navíc plus Volcanic před sebou, který již nechci?
...končí 3.fáze tahu, já před sebou nemám zbraň žádnou, v ruce tu kterou budu chtít hrát v příštím kole. V tuto chvíli mám tedy opět jen Colt45 a další zbraň můžu vyložit v následujícím kole v 2. fázi tahu?
Jak se tedy správně používají (vyměňují) zbraně?
Příklad: Mám od základu Colt45, mohl bych střílet na vzdálenost 1. Jsem na tahu, tedy si líznu dvě karty (1.fáze), z toho třeba jedna z nich je Volcanic. Chci Bangovat hráče sousedícího (vzdálenost 1). Vyložím Volcanic před sebe (2. fáze) a mohu hrát lib. počet bangů do souseda na vzdálenost 1. To je mi je asi jasné.
Co když ale mám vyložen před sebou ten Volcanic, a chci jej vyměnit za jinou zbraň? Správně dokončím 2.fázi tahu, hraji karty které mohu, pak hraji 3. fázi tahu, tzn. odhodím do odhazovacího balíčku karty co mám v ruce navíc plus Volcanic před sebou, který již nechci?
...končí 3.fáze tahu, já před sebou nemám zbraň žádnou, v ruce tu kterou budu chtít hrát v příštím kole. V tuto chvíli mám tedy opět jen Colt45 a další zbraň můžu vyložit v následujícím kole v 2. fázi tahu?
Zdárek Hráči mam dotaz?:-))Můžu si na ruce nechávat modré a zelené karty?Třeba když mam pistoly na stole a líznu si další dvě při fázi.1 můžu si je nechat?A nebo abych mohl každý svůj tah zahrát aspoň jednou JOSE DELGADO schopnost??Děkuju moc:-))Bang!
to s tou panikou mě taky docela zajímá už kolikrát jsem se chtěl zbavit třeba odměny nebo chřestýše ale co se tak dočítám tak jsem asi vždy odkázán jen na jiné že ?
Toams: Stačí to napsat jednou, lidi ti odpoví i tak, to že to napíšeš všude neznamená, že seš nšjak dobrej ani nic takovýho. Jen rada pro příště.
Bakly: Ano, můžeš použít Paniku a sám si vzít svoji kartu ze stolu do ruky, to samé i s Cat Balou. Je to dost výhodná možnost.
Bakly: Ano, můžeš použít Paniku a sám si vzít svoji kartu ze stolu do ruky, to samé i s Cat Balou. Je to dost výhodná možnost.
děkuji za odpověď hrošíku ... potěšil ji mě